Branje različnih kazino strani
Danes sem nekaj časa pregledoval eno kazino stran samo zato, ker sem imel malo prostega časa in me je zanimalo, kako so take strani postavljene. Navigacija se mi je zdela precej normalna in večina stvari je bila hitro dosegljiva brez dolgega iskanja. V enem delu strani sem opazil izraz kripto igralnice, ampak temu nisem posvečal posebne pozornosti in sem šel naprej. Nekatere informacije so bile predstavljene precej preprosto, pri določenih delih pa nisem bil takoj prepričan, ali sem vse razumel pravilno. Predvsem sem skušal ugotoviti, ali bi bila stran dovolj jasna za nekoga, ki ni ravno vajen takih platform. Za zdaj imam bolj nevtralen občutek kot karkoli drugega. Kaj vas običajno najbolj zanima, ko prvič odprete podobno stran?
10 Views

Jaz najprej pogledam, ali stran deluje pregledno tudi po nekaj minutah brskanja. Če so informacije raztresene ali če moraš preveč klikati za osnovne stvari, hitro izgubim zanimanje. Včasih je prvi vtis dober, potem pa opaziš podrobnosti, ki jih prej nisi. Zato običajno ne ocenim strani takoj po prvem odprtju. Pogledam še nekaj različnih delov in šele potem dobim bolj realen občutek. Pri takih straneh mi je pomembno predvsem, da vse deluje dovolj jasno.